KESÄLOMALISTAUKSEN YHTEENVETO

Minusta oli oikein mukava tehdä kesälomalistaus, jonka avulla sai myös lomaa oikeasti nautittua sohvalla löhöämisen sijaan.  Olen alle listannut kaikki kesän odotukseni ja lyhyesti tiivistänyt mitkä näistä onnistuivat ja mitkä jäivät unholaan.

Miltein 18 vuotta sitten otettu kuva tytöstä,
 joka lähti kesäloman viimeisillä viikoilla ratsastamaan ensimmäistä kertaa!

[ ] Valmennuksien tehiputki
Haluan ehdottomasti työstää muutaman pienen valmennuspäiväputken Piian kanssa. Painottuen juurikin sileään ja puomeihin/kavaletteihin.
Heti alkuun kesälomani ehdottomasti parhain odotus jäi tekemättä sairasloman ja oman stressaamiseni takia. Minusta ajatuksena myymisen miettiminen ja samalla valmennusputken pitäminen ei kuulosta yhtälönä mitenkään järkevältä hevosen vielä rauhassa palatessa normaaliin rutiiniinsa pienen loman jälkeen.[ X ] Tallireissuja ystävien kera
Käyn arkisin usein yksin tallilla, joten jatkuvan kiireen väistyessä toivon saavani muutaman tallille haluavan ystäväni mukaan ja viettähän heidän kanssaan rentouttavan päivän, vaikka Piian selkään en uskalla miltein ketään laskea.

 Ystävien kanssa tuli muutamaan otteeseen käytyä yhdessä tallilla. Olisi ollut myös kauempaa tullut ystäväni mukava päästä ratsastamaan Piialla, mutta valitettavasti tamineet olivat jääneet toiseen autoon. En kuitenkaan itselleni tällä hetkellä tiedä toista niin seesteistä paikkaa kuin talliympäristö. Vielä hyvien ystävien kanssa siinä yhdessäolo ja nauttiminen tekivät niistä kerroista täydellisiä!


[ X ] Tallialueen ulkopuolella asuvien ystävien näkeminen
Tällä tarkoitan yli 100 km päässä tallistani olevia ystäviäni, joita tulee harvemmin nähtyä välimatkan takia (miten niin hevonen kahlitsee yhteen alueeseen?), joten yritän järjestää pieniä matkoja heidän luoksensa. 
Hauska tapahtuma sinänsä, että minun oli tarkoitus lähteä useampaa ystävääni tapaamaan kauemmas, mutta eksyinkin juuri sen tuttavanu tontille joka ajoi miltein 300 km etelään vain meidän vuoksi muutamaa viikkoa aikaisemmin. Sain kuitenkin pitkän viikonlopun vietettyä nauttien hyvästä seurasta ja talviturkkikin tuli ainoan kerran tänäkesänä heitettyä!

[ / ] Hevosvarusteiden vuosihuolto
Oi kyllä, lempipuuhani joka loma! Kaikkien hevostavaroideni syynäys, puhdistus ja kartoitus. Loimien pesua mattolaiturilla, nahkavarusteiden ompelun tarkistus ommel ompeleelta, vanhojen riimojen kuntoarviointia... Siihen saa iltapäivän jos toisenkin hurahtamaan!
Valitettavasti omalla lomallani kesäkelit eivät olleet säiden puolesta otolliset kuin muutaman yksittäisen päivän ajan, josta johtuen ehdin vain osan loimista pestä. Myös nahkavarusteiden huolto hieman unohtui hevoskuvioiden hetkellisesti ollessa kysmysmerkillä.


[ ] Ylimääräisten varusteiden myyminen
Vuosihuollosta löytyy taatusti iso kasa itselleni tarpeetonta tavaraa, joten oleellisesti myös pieni myyntirulianssi on tiedossa! Olisitteko esimerkiksi instagramin/blogin kautta kiinnostuneet näkemään kuvia myytävistä tavaroista?
Tämä jäi valitettavasti tekemättä, mutta jonkinlainen ajatus minulla myytävistä tuotteista on ja tallillamme järjestetään onneksi lokakuussa hevostarvikekirppis eli ehdin rauhassa tehdä inventaarion omistuksessani olevista tuotteista.
[ X ] Reissailua ilman hevosta
Kuulostaapa uhkarohkealta, mutta järkevältä nyt kun kilpailuihin ei vielä ole asiaa. Eiköhän jokin pieni yllätysretki tule järjestettyä!

Matkustaminen on melko vaikeaa näin ainoana hevosen liikuttajana. Tästä johtuen matkat pyrin suunnittelemaan erittäin hyvin etukäteen. Viikonloppureissut ovat kuitenkin erittäin hyvä tapa nauttia "normaalin nuoren elämästä" ja järjestelimmekin ystäväni kanssa extempore Blockfesteille hankkine liput, majoituksen ja tarvittavat järjestelyt alle viikossa.
Miten teidän kesäloma sujui? Teittekö jonkinlaista lomasuunnitelmaa ja toteutuiko tämä? 

Kommentit